BİLECİK'TEKİ OKULLAR ARASI VOLEYBOL GENÇ BAY-BAYAN GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Bilecik’te yapılan Okullar Arası Voleybol Genç Bay-Bayan Grup Müsabakaları sona ererken, birinci olan 6 takım yarı finale yükseldi.

29 Şubat 2016 Pazartesi 13:06
1619 Okunma
BİLECİK'TEKİ OKULLAR ARASI VOLEYBOL GENÇ BAY-BAYAN GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Bilecik’te yapılan Okullar Arası Voleybol Genç Bay-Bayan Grup Müsabakaları sona ererken, birinci olan  6 takım yarı finale yükseldi.

 

 

  Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Okullar Arası Voleybol Gençler B Kategorisi Erkek-Kız Grup müsabakaları sona erdi. 14 ayrı ilden 240 sporcu, 20 takım ve 21 hakem görev aldığı müsabakalarda, erkek maçlarının Atatürk Spor Salonu’nda bayan maçlarının ise, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşti.

 

 

Müsabakalarda takımların büyük çekişmeleri ve birincilik mücadeleleri sporseverlerin tezahüratlarıyla renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucu; Genç Kızlar B Kategorisinin A Grubunda Manisa Turgutlu Lisesi, B Grubunda Tekirdağ Ali Naki Erenyol Anadolu Lisesi, C Grubu ise, Konya Özel Profesyonel Eğitim Anadolu Lisesi birinci oldu. Genç Erkekler B Kategorisi A Grubunda Eskişehir Özel Final Temel Lisesi, B Grubunda Sakarya Fatih Meslek Teknik Anadolu Lisesi, C Grubunda ise, Bursa Gazi Anadolu Lisesi birinci oldu.

  Tüm müsabakaları izleyen Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve Voleybol İl Temsilcisi Gültekin Çalışkan, dereceye giren okullara katılım belgelerini ve madalyalarını takdim etti.

 

 

Son Güncelleme: 29.02.2016 13:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKVoleybolGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle