BİLECİK'TE TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

28 Şubat 2014 Cuma 13:17
4780 Okunma
BİLECİK'TE TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.  

  Edinilen bilgiye göre Beşiktaş Mahallesi Şehit Mesut Bilir caddesinde yapılan harfiyat çalışması için Bilecik Belediyesine ait olan 11 AK 199 plakalı kamyonu kullanan şoför İ. D. geri geri çıkarken kamyonun arkasında bulunan A. A.’ü (65) ezdi.

  A.A.’ün, kendisinden bir miktar çakıl istediğini belirten kamyon şoförü İ.D. yaşlı amcayı kıramadığını ve kamyonu geri geri kapısının önüne çekerken bir anda kamyonun altında kaldığını belirtti.

  A.A’ün ev sahibi olan bayan, şoförün bir hatası olmadığını, A. amcanın hiç yerinde oturmadığını, durmadan gezdiğini belirtti.

  Arka iki lastiğin arasında kalan A.A, şoföründe olayı görememesi nedeniyle ezip geçtiği belirtildi. Olay yerinde yaşamını kaybeden AA. Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelemesinden sonar Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Son Güncelleme: 28.02.2014 13:17
Anahtar Kelimeler:
1ölüFecikaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle