BİLECİK'TE TEDES'İN KAMERALARI TAKILDI

Bilecik şehir merkezinin giriş ve çıkışlarda hız denetimi yapmak için kurulan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) devreye girdi.

09 Mart 2017 Perşembe 11:27
5342 Okunma
BİLECİK'TE TEDES'İN KAMERALARI TAKILDI

    Bilecik şehir merkezinin giriş ve çıkışlarda hız denetimi yapmak için kurulan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES)'in kameraları takıldı. 

 

 

      Kurulan elektronik denetleme sistemi sayesinde şehir içi hız limitine uymayan ve park ihlali yapan araçlara elektronik cezai yaptırım uygulanacak. Belirlenen hız sınırlarını aşan, park ihlali yapan ya da kırmızı ışıkta geçen araçları fotoğraflayan sistem verileri cezai işlem için emniyete iletecek.

 

 

  Belirlenen hız sınırlarını aşan araçları fotoğraflayan sistem, verileri ceza işlemi için merkeze iletecek. Tespitler doğrultusunda uygulanan trafik cezaları da sürücülerin adresine gönderilecek. Önümüzdeki günlerde TEDES'in devreye gireceği öğrenildi. 

Son Güncelleme: 09.03.2017 11:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHızGüncelTedes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tedes 2017-12-27 14:39:18

Abi tedes acildimi acilmadi mi bi haber daha yaparmisiniz

banner22

resim yükleresim yükle