BİLECİK’TE SAĞANAK YAĞIŞTA ARAÇLAR YOLDA KALDI, EV VE DÜKKÂNLARI SU BASTI

Bilecik’te aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç ederken, ağaçlar devrildi, birçok işyeri ve ev sular altında kalırken yollar ikiye bölündü.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Ağustos 2022 Çarşamba 23:08
2836 Okunma
BİLECİK’TE SAĞANAK YAĞIŞTA ARAÇLAR YOLDA KALDI, EV VE DÜKKÂNLARI SU BASTI

Bilecik’te aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç ederken, ağaçlar devrildi, birçok işyeri ve ev sular altında kalırken yollar ikiye bölündü.


Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığından (AFAD) Bilecik’in de içinde bulunduğu 11 il için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapmıştı. ‘Sarı Kod’ ile uyarılan Bilecik’te bugün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış adeta hayatı felç etti.

Başta Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Kavşağı'nda bulunan Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nin su basarken, araçlar yollarda mahsur kaldı. Elektriğin de kesildiği kent merkezi karanlığa bürünürken, kuvvetli rüzgâr ağaçları devirdi. Aşırı yağmur yol çalışmaları deneniyle kazılıp mıcır ile kapanan alanlarda yarıklar oluştururken, Çınarlar mevkiindeki dükkânları da su bastı.

Belediye ve İl Özel İdare ekipleri hummalı çalışması nedeniyle kapanan yollar, evler ve dükkanlarda sular tahliye edilirken, Akasya mevkiinde bir çok araç yağmur sularının birikmesi nedeniyle mahsur kaldı.

Yaşanan afette bir çok ev, işyeri, dükkan hasar görürken, evine su basan ve temizlik esnasında ayağı kayan bir şahsın yaralanmasından başka olumsuz bir olay yaşanmadı.

Son Güncelleme: 24.08.2022 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandas 2022-08-25 08:41:42

ertuğrulgazi mahallesinde o kadar boru döşendi fakat mazgal yok . özellıkle yedıler camiinin ordan endistrü meslek kavsagına kadar. Bu sene boru seneye mazgal koyarsınız.

Avatar
ABDÜL 2022-08-25 08:46:56

Bu gibi durumlarda gerek küçük şehirler gerekse büyük şehirlerin bu durumlara gelmesi çok normal. Burada gerekli olan particilik yapmadan temizlik ve yardım işlerinin bir an önce yapılıp vatandaşın mağdur edilmemesi.

Avatar
Vatandaş 2022-08-25 09:20:43

Bu Tarım Krd Kopp.Marketinin bulundu yer kaçıncı defa su basıyor orada daha önce kage vardı su bastı bim vardı kaç defa su bastı oraya Tarım Krd.Koop Avl bilinçli olarak taşındı iş yeri sahibine kıyakcılık olsun diye nasıl olsa sigortadan zararını alır

banner22

resim yükleresim yükle