BİLECİK'TE ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİ YAŞADI

Bilecik geleninde 210 okulda, 36 Bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

13 Haziran 2014 Cuma 07:59
1825 Okunma
BİLECİK'TE ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİ YAŞADI

Bilecik geleninde 210 okulda, 36 Bin öğrenci karne sevinci yaşadı.  

  Bilecik’te 2013-2014 eğitim, öğretim yılı, yıl sonu karne dağıtım töreni Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in katılımları ile merkez Kozabirlik İlkokulda yapıldı. Yapılan törene Bilecik Valisinin yanı sıra, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

 

  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in elinden karnelerinin alan öğrenciler, tatile girdikleri için çok mutlu olduklarını belirttiler. Yapılan karne törenini ardından bir açıklama yapan Vali Nayir, Bilecik’te 210 okulda, 2247 öğretmen eşliğinde 36 Bin öğrencinin okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimlerinin tamamladıklarını belirtti. Nayir, “Alınacak bu karneler sadece bu yılın değerlendirilmesi. Öğrencilerin bütün bir hayatın değerlendirilmesi değil.

 

 

 Onun için velilerimizden ricamız da olayı bu yönden değerlendirmeleri yönünde. Varsa bir eksiklikleri bunu telafi etme yoluna gitmeye çalışsınlar. Çocuklarımız üstüne bir baskı uygulayıp üzücü bir hadise olmasın. Telafi edilecek çok şeyimiz vardır. Her bitiş yeni bir başlangıcın işaretidir. Onun için öğrenci velileri de yeni dönemde yapacakları düşünmeye çalışsınlar. Öğrencilerimizi varsa kırık notları, bu kırık notlarda ailelerinde bir payı vardır mutlaka, onun için çocuklarımıza baskı yapmadan tatili kendilerince değerlendirecekleri şekilde dinlenip, eğlenecekleri şekilde, eğer varsa eksikliklerinin bir dahaki döneme onları tamamlama gayreti içerinde olmalarını istiyoruz” dedi.

  Yapılan konuşmalarını ardından Kozabirlik İlkokulu yöneticileri törene katılan protokol ve davetlilere çeşitli ikramlarda bulundular.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 13.06.2014 07:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle