BİLECİK'TE NEVRUZ KUTLAMALARI

Bilecik'te Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 21 Mart Nevruz Bayramı Kutlamaları düzenlendi.

21 Mart 2014 Cuma 15:04
2077 Okunma
BİLECİK'TE NEVRUZ KUTLAMALARI

Bilecik'te Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 21 Mart Nevruz Bayramı Kutlamaları düzenlendi.

   Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2'inci Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Albay Alper Sır, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, daire müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

 21 Mart Nevruz Bayramı kutlamaları çerçevesinde konuşan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, Nevruz Bayramı’nın Yenigün Bayramı olarak kutlandığını dile getirdi. Topsoy, " Yıllardır yaşatılan ve nesilden nesile aktarılarak yaşadığı geniş coğrafyada büyük bir coşku ve büyük bir heyecan ve istekle kutladığımız Türk tarihindeki bu coşku günümüzde dileğimiz bu günde yakılan tüm ateşlerden şiddet ve öfkenin değil aksine günümüzde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz ruhlarımızda ki dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin ön plana çıkmasını sağlamak” dedi.

 Konuşmasının ardından Nevruz Bayramı kutlaması Kız Teknik ve Meslek Lisesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi ile son buldu.

Son Güncelleme: 21.03.2014 15:04
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKNevruz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle