BİLECİK’TE KÖY YOLLARI DÖKÜLÜYOR

Bilecik merkeze bağlı Çakırpınar köy yolu bakımsızlıktan dökülmesi, sürücüleri çileden çıkardı.

06 Temmuz 2017 Perşembe 10:29
1138 Okunma
BİLECİK’TE KÖY YOLLARI DÖKÜLÜYOR

 Bilecik merkeze bağlı Çakırpınar köy yolu bakımsızlıktan dökülmesi, sürücüleri çileden çıkardı.

 

 

 Geçtiğimiz günlerde il genelinde aşırı sağanak yağışların ardından çok sık kullanılan köy yolunun asfaltın bazı kısmında yer yer bozulmalar oluştu. Yolun bazı kısmında kabarmalar göze çarparken, bu kabarmalar sürücüleri çileden çıkardı.

 

 

 Güzergahı kullanan sürücüler direksiyon hakimiyetini kaybetmemek için adeta araçları ile savaş verirken, ana yol boyunca karşılıklı tek şerit olması ve yolun yeterince geniş olmaması da sürücüleri de ayrıca zorladı. Vatandaşlar ve sürücüler asfaltın bozuk olan kısımlarının tamir yapılmasını ve İl Özel İdaresinin bir an önce bu yolla  ilgili çalışma başlatmasını  beklediklerini söylediler.

 

 Öte yandan 2015 Mayıs ayında saatte yaklaşık 160 ton üretim kapasitesine sahip, günde yaklaşık bir km olmak üzere ayda 6 milyon liralık üretim yapabilecek bir kapasiteye sahip olan Asfalt Plent Şantiyesi törenle açılmıştı. 

Son Güncelleme: 06.07.2017 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle