BİLECİK’TE KAR SERALARI VURDU

Bilecik il genelini etkisi altına alan ve 3 gündür devam eden kar yağışı köylerdeki seraları da vurdu.

01 Ocak 2015 Perşembe 12:54
3141 Okunma
BİLECİK’TE KAR SERALARI VURDU

Bilecik il genelini etkisi altına alan ve 3 gündür devam eden kar yağışı köylerdeki seraları da vurdu.

 

  Bilecik'i etkisi altına alan kar yağışı, Söğüt ilçesine bağlı Yakacık ve Çaltı köylerinde bulunan seraları da vurdu. Konu hakkında bilgi veren Yakacık Köyü Muhtarı Hüseyin Yıldırım, köylerinde 700 dönüme yakın seranın kullanılmaz halde olduğu belirterek, “Komşu köyümüz olan Çaltı'da arkadaşlar 3 bin dönüme yakın seranın zarar gördüğünü belirttiler.

 

 

Seralarda marul, taze soğan ve roka yetiştiriyorduk. Kar yağışının durmaması sebebiyle Söğüt’te seracılık yapılan tüm köylerde zarar çok büyük. Sakarya suyu kenarında zarar görmeyen bir tane sera kalmadı” dedi.

 

 

  Söğüt İl Genel Meclis üyeleri, zarara uğrayan seralarda bugün incelemeler yaptılar. Ayrıca seracıların Pazartesi günü Bilecik Valiliğini ziyaret edecekleri belirtildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 01.01.2015 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle