BİLECİK'TE İKİNCİ EL PİYASASI HAREKETLENDİ

27 Haziran 2015 Cumartesi 06:57
2824 Okunma
BİLECİK'TE İKİNCİ EL PİYASASI HAREKETLENDİ

 Bilecik'te üniversitenin kapanması ve tayinci memurların gidip gelmesi sebebiyle ikinci el satışlarında hareketlendirdi.  

 

 

  Öğrencilerin yoğun olarak ev eşyalarını aldıkları yerlerin başında bulunan ikinci el eşya satıcıları, uygun fiyatları ile Bilecik’te gelişen yeni iş sektörü konumunda oldu. Öğrencilerin dışında artık aile ve şehir dışından gelen memurların da uğrak noktası haline gelen ikinci el eşyacılar, büyük markaların yüksek maliyetli ürünlerini aratmayan eşyalar satıyor. Konuyla ilgili görüşlerini bildiren ikinci el ve sıfır eşya satıcısı Ersal Toka, mevsim itibariyle ikinci el eşya satışlarının şuan da durgun olduğunu belirterek, “Şu mevsimlerde sadece bizler vatandaşlardan ikinci el eşya alıyoruz.

 

 

Çünkü öğrenciler gidiyor, tayini çıkan memurlar gidiyor ve giderlerken eşyalarını satıyorlar. Okulların tatil oluşu satış anlamında durgun yaşarken mal alımı anlamında çok yoğunuz. Bu durgunluğa ramazan ayının gelmesinin de etkisi var. Üniversitelerin başladığı dönem satışlarımız çok hızlı oluyor. Öğrencilerin yeni ev tutmaları ve kayıt dönemlerinde buraya geldiklerinde bizim satışlarımız çok hızlı ve işlerimiz de fazlasıyla yoğun oluyor" dedi.

 

 

  "HEMEN HEMEN SIFIRA YAKIN ÜRÜNLER ALMAYI TERCİH EDİYORUZ"

 

  İkinci el ve sıfır eşya satıcısı Ersal Toka, ikinci el eşya alımlarında çok dikkatli ve seçici olduklarını, özellikle de mobilya ve beyaz eşya alırken ürünlerin en iyisini, kalitelisini alıp temiz bir şekilde müşteriye sattıklarını belirtti. Toka, "Hemen hemen sıfıra yakın ürünler almayı tercih ediyoruz. Sıkıntı olmadan müşteriye hizmet vermeye çalışıyoruz. İkinci el beyaz eşya satışlarımızda 2 ay gibi bir garantimiz var.

 

 

 Kaliteli hizmet vermek istiyoruz. Her türlü ikinci el eşya alıyoruz. Mefruşattan, beyaz eşya, mobilya her şeyi alıyoruz. Sadece öğrenciler değil, halktan da eşya alımına talep çok oluyor. Dar gelirli aileler de alıyor. Bizde öyle ürünler oluyor ki yeni ev kurulduğu zaman nişanlı döneminde ev diziyorlar. Nişan bozuluyor, bize o tür yeni eşyalar da geliyor. Sıfıra yakın eşyalarımız da geliyor. Piyasa bir oturma grubu 3 bin, 3 bin 500 TL gibiyken bizde bin 500, bin 700 gibi rakamlara satıyoruz. Bir tek mağazamız yok, başka yerde de mağazamız var.

 

 

  Orada da çekyat, gardırop, yatak odası takımı her şey mevcut orada. Piyasanın çok altında ürünler satıyoruz. İnsanların zaten şuanda gelir seviyesi iyice düştü. Bizi tercih ediyorlar. Bekar memurlar, yeni ataması olanlar onlara da hizmet veriyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 27.06.2015 06:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSatışIkinci El
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
X 2020-10-16 21:37:47

Ne adres ne telefon???????????

banner22

resim yükleresim yükle