BİLECİK’TE EV YANGINI HAREKETLİ SAATLERİN YAŞANMASINA NEDEN OLDU

09 Şubat 2016 Salı 05:58
1315 Okunma
BİLECİK’TE EV YANGINI HAREKETLİ SAATLERİN YAŞANMASINA NEDEN OLDU

 Bilecik’te yaşanan ev yangınında hareketli saatler yaşanırken, evde yalnız yaşayan kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

 

  Alınan bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Akmescit Caddesi üzerinde Mustafa Tunga’ya ait 2 katlı bir evin bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evde kiracı olarak oturan Servet Çelik yangına müdahale etti ama yangın kısa sürede büyüdü.

 

 

Olay yerine gelen Bilecik Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangına müdahale ettiği esnada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Servet Çelik, Bilecik Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Bursa Uludağ Tıp Fakültesine sevk edildi.

 

 

  Ev sahibinin oğlu Aytaç Tunga, kendileri kiracılarının aradığı ve evde yangın çıktığı söylediğini belirterek, “Yangının çıkış nedenini bilmiyoruz. Bizler de geldik ve itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Allah’tan cana bir şey olmadı” dedi.

 

 

  Polis ve itfaiyenin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Son Güncelleme: 09.02.2016 05:58
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKYangınKorkuttu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle