BİLECİK YİYECEK MADDESİ SATAN ESNAFLAR İFTARDA BULUŞTU

Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odasına kayıtlı esnaflar, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

27 Haziran 2015 Cumartesi 08:55
1606 Okunma
BİLECİK YİYECEK MADDESİ SATAN ESNAFLAR İFTARDA BULUŞTU

 Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odasına kayıtlı esnaflar, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.  

 

 

  Oda Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen ve çok sayıda üyenin katıldığı iftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. İftara Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bilecik'teki Odası Başkanları , Esnaf Sanatkarlar Odasına ve Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası üyeleri ile aileleri katıldı. 

 

 

  İftar sonrası açıklama yapan Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, daha önce bu kadar kapsamlı bir iftar programı düzenlemediklerini belirterek, “Bu iftar katılım olarak bir ilk oldu.

 

 

 Biz bu iftar ile Bilecik esnafları olarak birlik beraberlik mesajı verdiğimize inanıyoruz. Bilecik'te daha önce oda olarak böyle iftarlar yapılmış olabilir ama bu kadar kapsamlı düzeyde olduğunu zannetmiyoruz. Örnek olacağımızı düşünüyoruz” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 27.06.2015 08:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOdasıEsnafIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle