BİLECİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERE SAYGI NÖBETİ

Bilecik Ülkü Ocakları, ülke genelinde artan terör olayları tepki göstermek amacıyla, Bilecik Belediyesi Şehitler Parkında şehitler için saygı nöbeti tutulmaya başladılar.

26 Şubat 2016 Cuma 15:37
1186 Okunma
BİLECİK ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLERE SAYGI NÖBETİ

Bilecik Ülkü Ocakları, ülke genelinde artan terör olayları tepki göstermek amacıyla, Bilecik Belediyesi Şehitler Parkında şehitler için saygı nöbeti tutulmaya başladılar. 

 

 

 

  Bilecik Ülkü Ocakları, ülke genelinde artan terör olayları tepki göstermek amacıyla, Bilecik Belediyesi Şehitler Parkında şehitler için sabah 10’dan gece 24’e kadar şehitler için saygı nöbeti tutulmaya başladılar.

 

 

 Şehitler Parkında açıklama yapan Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Fazlı Güner, hakkın rahmetine kavuşmuş olan şehitler uğruna hazırladıkları saygı nöbetine başladıklarını belirtti. Güner, “7 gün boyunca sabah saat 10.00’dan gece 24.00’a kadar burada mutlaka arkadaşlarımız şehitlere saygı nöbeti tutacaklar.

 

 

Bununla ilgili birde on üç dakikalık kısa bir videomuz var. Videomuzda son bir yılda şehit olmuş olan asker, polis, sivil bütün vatandaşlarımızın isimleri doğum, ölüm tarihleri ve fotoğrafları var. Onlarla ilgili kısa hikayeler ve anekdotlar var. En azından halkımız bu dizi furyasında saçma sapan milletimizi yozlaştıran programların çok olması nedeniyle şehit haberleri izlemez hala geldiler. 

 

 

Sonuç olarak biz yozlaşmanın eşiğine geldiğimizi düşünüyoruz. Dizileri ve evlendirme programlarını çok iyi takip ediyorlar ama şehitlerimizin kim olduğunu bilmiyorlar. Şehitlerimizin nerede ne şartlarda öldüklerini nerede şahadete erdiklerini bilmiyorlar. Bunları en azından halkımız görsün bilinçlensin.

 

 

En azından bu yozlaşmanın önüne biraz geçmek için biz bu etkinliği sergileyeceğiz. Bir hafta boyunca her gün on dört saate yakın bir süre burada arkadaşlarımız bekleyecekler. Bu videomuz devamlı yayınlanacak” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2016 15:37
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKÜlküOcakları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle