BİLECİK TRAP VE TEK KURŞUN ATIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü tarafından, geleneksel trap ve tek kurşun atışları yarışmasının bu yıl 12'ncisi gerçekleştirildi.

28 Nisan 2014 Pazartesi 09:27
1797 Okunma
BİLECİK TRAP VE TEK KURŞUN ATIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Bilecik Belediyesi ve Bilecik Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü tarafından, geleneksel trap ve tek kurşun atışları yarışmasının bu yıl 12'ncisi gerçekleştirildi.

  Bilecik Belediyesi Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen programa, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, kulüp temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

  Birçok kategoride yarışların gerçekleştirildiği etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Belediye Başkanı Selim Yağcı adına etkinliğe katıldığını belirterek, selamlarını iletti. Can, “Bilecik Belediyesi olarak, bütün spor dallarında olduğu gibi avcılık ve atıcılık kulübünün de her zaman yanında olduk.

 Bilecik Belediyesi'nin yeni projeleri arasında olacak olan Bilecik Belediyesi Atış Poligonu ve Paintboll Sahası hepimiz için güzel bir yatırım olacak. Yapılacak olan yeni tesiste sporcuların ve vatandaşların Avrupa Birliği standartlarındaki bir yapıda, spor yapma imkanı bulacağız. Yeni dönemdeki çalışmaların bu tesislerde daha sağlıklı ortamlarda yapılacağız“ diye belirtti.

  Yarışmanın ardından Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Başkan Yardımcısı Nihat Can, dereceye girenlere kupa ve madalyalarını verdi.

ATICILIKTA DERECEYE GİRENLER

Bilecik ve Sakarya'dan gelen sporcuların yarıştığı etkinlikte, Onursal Uçuş Avcısı Zafer Öner, Onursal Avcı Başı Hüseyin Ezme, Onursal Domuz Avcısı Şükrü Aydın,  kupa ve plaket sahibi oldular. 

TRAP BİRİNCİLERİ

Etkinlikte trapta Sakarya Karasu Takımı'dan Metin Halim Ergün, Semih Telçak ve Ahmet Deli madalya hak ettiler.

Hüseyin Akduman'ın şeref madalyası aldığı etkinlikte, Alparslan Tunç 18 yaş altı grubunda madalya sahibi oldu.


 

Son Güncelleme: 28.04.2014 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle