BİLECİK ŞEHİR KOLEJİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Kayıtları hala devam etmekte olan Bilecik Şehir Koleji, çağdaş ve özgün eğitim anlayışının yanı sıra öğretmen kadrosuyla da göz dolduruyor.

16 Eylül 2014 Salı 12:39
4496 Okunma
BİLECİK ŞEHİR KOLEJİ FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR
 Kayıtları hala devam etmekte olan Bilecik Şehir Koleji, çağdaş ve özgün eğitim anlayışının yanı sıra öğretmen kadrosuyla da göz dolduruyor.  
 
 Ders zilinin çalmaya başlamasıyla telaşlanan, okul arayışı içinde olan velilerin derdine Bilecik Şehir Koleji’nde Uzman Psikolog Gözdem Özger derman oluyor. İsviçre’de doğan ilk ve orta öğretimi İsviçre’de tamamladıktan sonra lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi’nde gören Özger Türkiye Psikologlar Derneği üyesi. Bugüne kadar “Sınav Kaygısıyla Başa Çıkma, Okul Korkusu, Çocukların Gelişim Dönem Özellikleri, Resim Yorumlama Teknikleri, Çocuklara Özgüven ve Sorumluluk Nasıl Kazandırılır” konularında sayısız seminer veren Özger, daha önce de Özel Çevre Koleji, Özel Cihangir Koleji ve Özel Gökyüzü Kolejlerinde görev yapmış.
 
 
 
 Özger, “Okulumuzu görmeye gelen velilerimizle görüşmelerimizi tamamladıktan sonra çocuklarımıza Gelişim Testi, Motor Algılama Testi ve Resim Yorumlama Testleri uygulayarak çocuklarımızın ihtiyaçlarına yönelik programlar hazırlıyoruz.” diyor ve ekliyor “Bizim eğitim anlayışımızın farkı; çocuklarımızı yarıştırmadan, zorlamadan, baskılamadan, iyi ve başarılı bir öğrenci olmalarının yanı sıra, bir müzik aleti çalabilen ya da ebru sanatını kendine hobi seçmiş, özgüvenli, olaylara eleştirel yaklaşabilen sadece sorulan sorulara cevap vermek yerine sorular sorabilen öğrenciler yetiştirmek. Kısaca sadece derslerinde ki başarılarıyla değil sosyal hayattaki becerileriyle parmakla gösterilen öğrenciler yetiştirmek için bizler buradayız" diye ifade etti.

Son Güncelleme: 16.09.2014 12:39
Anahtar Kelimeler:
KolejiOkulBilecikşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle