BİLECİK M TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA KONSER

Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü ve tutuklularına konser düzenlendi.

10 Aralık 2015 Perşembe 08:06
2235 Okunma
BİLECİK M TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMUNDA KONSER
Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü ve tutuklularına konser düzenlendi.  
 
 
 Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü Eğitim Servisi öncülüğündeki konser, Bilecik'in önde gelen müzisyenlerinden oluşan müzik grubu eşliğinde yapıldı. Bilecikli yerel sanatçı Ali Rıza Vural’ın seslendirdiği türkülere, kurumda faaliyet gösteren bağlama eğitimine katılan kursiyerlerden oluşan bir grup orkestraya eşlik etti.
 
 
 
  Keyifli anların yaşandığı konserde hükümlü ve tutuklular gönlünce eğlenerek kendilerini deşarj etme imkanı buldular. Düzenlenen etkinliğe kurum müdürleri personel ile çok sayıda hükümlü ve tutuklu iştirak etti.
 
 
 Öte yandan, Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz Koruma Memurları Ömer Çelik ve Recep Yıldırıcı'da ney ve bağlama çalarak orkestraya eşlik etti.

Son Güncelleme: 10.12.2015 08:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKonserInfaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle