BİLECİK'İN BÜYÜK TANITIMI OLACAK!

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 27. Başkanlar Kurulu toplantısı 16-18 Şubat tarihleri arasında Bilecik'te toplanacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Şubat 2024 Perşembe 13:42
148 Okunma
BİLECİK'İN BÜYÜK TANITIMI OLACAK!

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 27. Başkanlar Kurulu toplantısı 16-18 Şubat tarihleri arasında Bilecik'te toplanacak.


 

Bilecik İletişim ve Medya Derneği Başkanı Mehmet Ergün'ün daveti üzerine Türkiye'nin en büyük çatı örgütü olan TGK, Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yönetim kurulu üyeleri ve temsilcilerin de katılımıyla Bilecik'te toplanacak.
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, İletişim ve Medya Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Bilecik Belediye Başkanı M. Sadık Kaya'nın da konuşmacı olarak katılacağı toplantıda, 9 gazeteciler federasyonu, gazeteciler cemiyetlerinin başkanları ve temsilcileri, basınının sorunları ile çözüm önerileri konusunda çalışma yapılacak.
Programda ilk olarak cuma günü Bilecik Valisi Şefik Akyol, Belediye Başkanı M. Sadık Kaya ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edilecek.
Cumartesi programında ise Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde giriş konuşmları ile başlayacak etkinlikte Vali Şefik Aygöl, Belediye Başkanı M. Sadık Kaya, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, İletişim ve Medya Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Bilecik İletişim ve Medya Derneği Başkanı Mehmet Ergün, federasyon başkanları ile temsilcilerin konuşma yapması bekleniyor.
BİLECİK’İN BÜYÜK TANITIMI OLACAK
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Etik Kurulu, Onur Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu toplantılarının da yapılacağı zirve kapsamında, Bilecik'in doğal, tarihi ve turistik yerlerinde de incelemelerde bulunularak haberler yapılacak ve Bilecik'in tanıtımına büyük katkı sağlanacak.
Katılımcılar eşleri ve aileleriyle birlikte Porland Porselen, Bilecik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Yaşayan Şehir Müzesi, Şeyh Edebali Külliyesi, Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi, Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi, Tarihi Lefke Evleri, Aya Yorgi Kilisesi ve Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesislerini gezecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle