BİLECİK ERZURUMLULAR DERNEĞİ HALK OYUNLARI FESTİVALİNE KATILDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “ 2’inci Halk Oyunları Festivali”ne geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

24 Eylül 2014 Çarşamba 11:22
1414 Okunma
BİLECİK ERZURUMLULAR DERNEĞİ HALK OYUNLARI FESTİVALİNE KATILDI

 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “ 2’inci Halk Oyunları Festivali”ne geçtiğimiz günlerde düzenlendi.  

 

 

  Bu düzenlenen festivale katılan ekipler Eskişehir Valiliği önünde toplanıp, Adalar mevkii Porsuk Nehri kıyısında ve Espark AVM önünde oyunlar oynayarak vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. 15 ekibin sahne aldığı festivalde Bilecik Erzurumlular Derneği Halk Oyunları ekibi gösterilerini sunarken, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'dan övgü alırken vatandaşlar tarafından da beğenilen ekipler arasında yer aldı.

 

 

  Festival hakkında açıklama yapan Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfü Akyüz, düzenlenen festivale Bilecik Erzurumlular Derneği olarak katıldıklarını belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanında festivale katılan 15 ekip arasında olmaktan büyük bir onur duyduk. Festivalde yöremize ait halk oyunları ile temsil ettik. Büyükşehir Başkanı ve vatandaşlar tarafında büyük bir beğeni topladık. Bu tür festivallere bundan sonrada katılıp adımızı en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 24.09.2014 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle