Bilecik Edebali Ortaokulu’nda “Minik Bilişimciler” projesi hayata geçirildi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen “Minik Bilişimciler” projesi hayata geçirildi.

24 Şubat 2017 Cuma 08:11
979 Okunma
Bilecik Edebali Ortaokulu’nda “Minik Bilişimciler” projesi hayata geçirildi

    Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen “Minik Bilişimciler” projesi hayata geçirildi.

 

 

 

  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u katılımlarıyla Edebali Ortaokulunda gerçekleşen projenin, küçük yaşlardaki öğrencileri günümüz teknolojileri hakkında bilgilendirmek ve bilişim alanında yapılan uygulamalarla öğrencilere aktarılması olduğu öğrenildi. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, proje hakkında bilgi verirken, "Küçük yaşlardaki öğrencileri günümüz teknolojileri hakkında bilgilendirmek ve bilişim alanında yapılan uygulamalarla öğrencilere teknolojinin, sadece oyun ve sosyal ortamlardan ibaret olmadığını vurgulamak amacıyla geliştirilmiş sosyal ve kültürel bir proje çalışması.

 

 

Projenin amacı ise; ülkede, çağın ilerleyen teknolojisine ulaştıracak ve geleceğin mimarı olacak çocukları, bilişim teknolojisi hakkında bilgilendirmek ve bu alanda ilgili olan çocuklara öğretmenlerinin bilgisi dahilinde gerekli bilgilendirmeleri yaparak onları eğitmek" ifadelerine yer verdi. 

  Durmuş ayrıca, çalışmalarından dolayı proje ortağı olan üniversite temsilcilerine, Edebali Ortaokulu Müdürü Mustafa Ejder’e ve okul öğretmenlerine teşekkür etti.

 

 

 Projenin danışmanlığını ise; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Gürhan Ertaşgın, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Hakan Üçgün ve Arş. Gör. Sefa Tunçer’in yaptığı bir kulübün yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılıyor. 

 

Son Güncelleme: 24.02.2017 08:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle