BİLECİK DEVLET HASTANESİ'NDE BAŞHEKİM BELİRSİZLİĞİ

9 ayda 2 başhekimin görev yaptığı ve şu anda başhekimi bulunmayan Bilecik Devlet Hastanesi'nde belirsizlik devam ediyor.

13 Temmuz 2015 Pazartesi 08:15
3122 Okunma
BİLECİK DEVLET HASTANESİ'NDE BAŞHEKİM BELİRSİZLİĞİ

 9 ayda 2 başhekimin görev yaptığı ve şu anda başhekimi bulunmayan Bilecik Devlet Hastanesi'nde belirsizlik devam ediyor.

 

 

  3 yıl görev yapan Başhekim Op. Dr. Hakan Yıldız’ın görevden alınmasının ardından 9 aylık sürede 2 başhekim değiştiren ve şu anda başhekimi bulunmayan Bilecik Devlet Hastanesi'nde belirsizlik devam ediyor. Eski Başhekim Op. Dr. Hakan Yıldız’ın Eylül 2014 yılında görevi Söğüt Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Burak Öztop’a bırakmasın ardından, Öztop, 13 Mart 2015 tarihinde Bilecik Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine getirilmişti.

 

 

Boşalan Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine 15 Nisan 2015 tarihinde ise Eskişehir’in Sivrihisar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özgür Türk atanmıştı. Özgür Türk 2 buçuk ay görev yaptığı Başhekimlik görevinden geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, Türk'ün özel bir hastaneyle anlaştığı iddia edilmişti. İstifanın ardından Bilecik Devlet Hastanesi'nden açıklama yapılmazken, hastanedeki başhekim belirsizliği devam ediyor.

 

 

  Vatandaşlar hastaneye bir an önce tecrübeli bir başhekimin gelmesini isterken, yetkililer ise en kısa zamanda atamanın yapılacağını bildirdi.

Son Güncelleme: 13.07.2015 08:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHastaneBaşhekim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle