BİLECİK BELEDİYESPOR, AYDIN TEMSİLCİSİ İLE YAPACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA SÜRDÜRÜYOR

Bilecik Belediyespor, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off 2. Tur ilk maçında oynayacağı Aydın temsilcisi Efespor Aykim Aluminium maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 09:55
1304 Okunma
BİLECİK BELEDİYESPOR, AYDIN TEMSİLCİSİ İLE YAPACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA SÜRDÜRÜYOR

Bilecik Belediyespor, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Play-Off 2. Tur ilk maçında oynayacağı Aydın temsilcisi Efespor Aykim Aluminium maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 6 Mayıs 2016 günü saat 19:00’da oynanacak maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, Eylül ayında 72 takımla başladıkları EBBL’de son 12 takım arasına kaldıklarını hatırlattı. Bu 12 takımı çok önemli basketbol sitelerinde Türkiye’ye tanıtıldığını ve kendilerinin de bu takımlar arasında yer aldığını söyleyen Karabulut, “İlk turda karşılaştığımız ve 2-0’lık seride elediğimiz İzmir Üniversitesi maçının mutluluğu ve gururunu yaşadığımızı söylemeliyim. Maç çok güzel bir maçtı heyecan dolu bir maçtı. Birçok kişi bana maç oynandıktan sonra gelip tebrik etti, sarıldı, mutlu olduklarını, hayatlarında ilk defa böyle bir maça şahit olduklarını ve basketbolun bu kadar zevkli olduğunu maçta öğrendiklerini falan söylediler.

 

 

  Play-Off maçı zor bir maç, sonuçta çekişmeli bir maç oldu. Bizim şansımız İzmir takımlarına karşı tutuyor biliyorsunuz. Yine şanslı olduğumuz bir son anda o gün çok iyi basketbol oynayan Volkan Saday’ın son saniye basketi ile maçı kazandık. Salona gelen seyircilerin yüzünü güldürdüğümüz için, onları mutlu ettiğimiz için bizde çok sevindik. İnşallah yolumuza devam ederiz” dedi.

 

 

  “BU MAÇ SEZONUN BİLECİK’TE OYNAYACAĞIMIZ SON MAÇI”

 

  Cuma günü oynayacakları maçın Eylül ayında başlayan serüvenin son maçı olduğunu belirten Baş antrenör Karabulut, “Bu maç Bilecik’te olan son maç. Bir daha istesek de bu takımı izleyemeyeceğiz. Belki de bu oyunculardan bazıları başka takımlara transfer olup gidecekler.  Bir kere onları onure etmemiz için Bilecik’te olan son maçımız. Eğer bu turu geçersek final Bolu’da oynanacak. Bolu’ya gelecek taraftarlarımız olur belki yada Sayın Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı, otobüs kaldırır onu bilemiyorum.

 

 

  Aydın takımı çok iyi bir takım. Ben bir sefer canlı en az 4-5 sefer videodan izledim. İyi bir kadroları var, çok tecrübeli Sait diye oyuncuları var, Erhan diye çok iyi gard oyuncuları var. İçerde daha önce bizimle oynamış daha sonra Gemlik’e transfer olmuş oradan da Aydın’a ciddi bir bonservis bedeli ile transfer olmuş Mert Yavi var. İzmir Belediye’de daha önce bize karşı oynamış iyi bir uzunları daha var. İyi bir takım hatta İnegöl’ü İnegöl’de yenerek o gurubu birinci bitirdiler ve saha avantajı Aydın’da” dedi.

 

 

  “BİZİM TAKIM SAVAŞARAK BURAYA KADAR GELDİ”

 

  Karabulut, takımlarının maddi olarak değil savaşarak buraya kadar geldiklerini anlatarak, “Yine savaşarak bu turu oynayacağız. Ama sahanın dışında hepimiz dostuz, kardeşiz. Çok zor bir seri oynayacağız, ama inanın Cuma günkü maç inanılmaz önemli. Biz eğer Cuma günü kazanırsak Aydın’da Aydın’ın bizi iki defa yenmesi gerekecek. O zaman yüksek bir şansla buradan gideriz. Ama Cuma günü burada yenilirsek her şey bitmiş olmuyor ama Aydın’da iki maç üst üste kazanmak zor olacaktır. Bunu da kabul etmek lazım iyi bir takım çünkü. Çok iyi bir hava yakalamışlar. Efespor Aykim Aluminium’a Aydın’da bulunan bir fabrikanın sponsorluğunda ve kendilerine maddi anlamda çok önemli katkılar yapıyorlar.

 

 

  Şehirlerinin Aydın’ın takımına sahip çıkıyorlar. Güçlü bir takım, iyi bir takım. Zaten basketbol kulislerinde de bu turu geçecek takımın finalde de çok başarılı olacağı konuşuluyor. Maç öncelikli hedefimi Bilecik’te olacak maçı kazanmak. Sonuna kadar inşallah güzel bir basketbol daha sonrada güzel bir galibiyet hediye ederiz” dedi.

 

 

  “BU TURU GEÇEN BİR ÜST LİGE ÇIKAR GİBİ”

 

  Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, EBBL Play-Off 2. Tur’unu geçecek takımın bir üst tura çıkacağını iddia etti. Takımda sakat ve cezalı olmadığını anlatan Karabulut, sözlerine şöyle devam etti:

 

 

  “Sinan’ın sakatlığı geçti, ama formu son maçta iç açıcı değildi sakatlıktan çıktığı için. İzmir maçından sonra o arayı iyi değerlendiriyor, koşularını antrenmanlarını yapıyor. İnşallah daha iyi bir Sinan’a ihtiyaç var. Onun dışında herkes bu maçın bilincinde takımda. Sayın Başkanımız Selim Yağcı da soyunma odamıza geldi maç sonunda takıma destek oldu. Orada primle ilgili görüşmelerimizi de tamamladık. Kendisi gerekli çalışmanın talimatını verdi. Cuma günkü maça kadar arkadaşlara sağlanacak diye biliyorum. İnşallah Cuma günüde güzel seyircimizle dolu bir salonda güzel bir galibiyet alır buradan Aydın’a 1-0 önde gideriz. Bizim için kritik keskin bir viraj. Biz Bilecik Belediyesinin takımıyız ama her şeyden önce biz Bilecik’in takımıyız. Bilecikli olmakla gurur duyan Bilecik’te yaşamaktan gurur duyan herkesin takımıyız öyle bilsinler. Biz en iyi şekilde onları temsi ediyoruz, temsil etmeye de devam edeceğiz inşallah.”

Son Güncelleme: 04.05.2016 09:55
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle