SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan hakkında Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 10:17
3192 Okunma
SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan hakkında Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

 

 

 

  Bilecik'te bir seramik fabrikasında şoför olarak çalışan Ayhan Güven (40) 2 Nisan'da Bilecik’te bir restorana gitmişti. Yemeğin ardından evine dönmek üzere ayrılan Güven, karanlık bir noktada tuvalet ihtiyacını giderdi. İddiaya göre; buna tanık olan CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Güven'e bağırarak vurmaya başladı. Arbede sırasında sert bir cisimle dizinden yaralanan Ayhan Güven, acı içinde kıvranmaya başladı.

 

 

  Ambulansla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan Güven'in diz kapağının parçalandığı belirlendi. İlk tedavisinin ardından İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ayhan Güven, 4 ameliyat geçirdi. Bu olay ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırırken, Ayhan Güven avukatı aracılığı Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığına Gültekin Çalışkan suç duyurusunda bulunmuştu. Bunun üzerine Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bugün Çalışkan hakkında soruşturma başlatıldı öğrenildi.

Son Güncelleme: 04.05.2016 10:17
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle