BİLECİK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından kentin birçok noktasında gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

03 Ekim 2015 Cumartesi 05:23
1139 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 Bilecik Belediyesi tarafından kentin birçok noktasında gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.  
 
 
 
   Fiziki hizmetler başta olmak üzere vatandaşlara ve kente birçok hizmet ile buluşturan Bilecik Belediyesi, yeni tesis ve eserlerin yanı sıra rutin olarak gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarıyla da kenti güzelleştirmeye devam ediyor. Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere diğer bütün birimler ile gerçekleştirilen koordineli çalışmalar ile Bilecikliler sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alıyor.
 
 
     Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentin çeşitli bölgesindeki mazgal temizleme çalışmaları, İstasyon Mahallesi Kadıyokuşu yol genişletme çalışmaları ve Cumhuriyet Mahallesi Temenna Sokak kanalizasyon bakım ve onarım çalışmaları yapılırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ise Osmangazi Mahallesi Çocuk Parkı çit budama çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 
 

Son Güncelleme: 03.10.2015 05:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle