BİLECİK BELEDİYESİ MİNİBÜS HATTI YÜKSEK HIZLI TREN SEFERLERİNE 1 HAZİRAN'DA BAŞLADI

Bilecik Belediyesi Minibüs hattı, Yüksek Hızlı Tren Garı seferlerine bugün başladı.

01 Haziran 2015 Pazartesi 06:23
6004 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ MİNİBÜS HATTI YÜKSEK HIZLI TREN SEFERLERİNE 1 HAZİRAN'DA BAŞLADI

Bilecik Belediyesi Minibüs hattı, Yüksek Hızlı Tren Garı seferlerine bugün başladı.  

 

 

  Bilecik’i, İstanbul, Kocaeli, Adapazarı, Eskişehir, Ankara ve Konya gibi metropol şehirler ile bağlantısını kuran Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri 1 Haziran'da başladı. Buna eş olarak ise Bilecik Belediyesi Minibüs hattı da vatandaşlarımızın bu anlamdaki ulaşımlarını eş zamanda sağlamaya başladı. H1 minibüs hattı ile gerçekleştirilecek olan ulaşım ağı, YHT garından başlayarak, TOKİ, Küçük Sanayi, Organize Sanayi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu arasında vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacak. Bugün KYK'dan saat: 07:00'de başlayan seferler, gece 24:00 saatlerine kadar çalışacak. Yine aynı şekilde seferler Yüksek Hızlı Tren Garından saat: 07:15'ten başlayarak, şehir merkezi ve KYK'na kadar, vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacak.

  Konu hakkında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı açıklamada, bugün YHT seferlerinin başlaması ile Bilecik'in  tarihi bir gün daha yaşadığını belirterek, “Yüksek Hızlı Tren Garı seferleri ile Bilecik Belediyesi Minibüs Hattı seferlerinin vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olması temenni ederim” dedi.

Son Güncelleme: 01.06.2015 06:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeYHTSefer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle