BİLECİK BELEDİYESİ BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSUNA SÖĞÜTTE DE ULAŞMIŞ OLDU

Bilecik Belediyesi, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan'da Söğüt'te gerçekleştirilen iftar programı ile birlik ve beraberlik tablosuna Söğüt’te de ulaşmış oldu.

10 Temmuz 2015 Cuma 04:16
1526 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSUNA SÖĞÜTTE DE ULAŞMIŞ OLDU

Bilecik Belediyesi, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan'da Söğüt'te gerçekleştirilen iftar programı ile birlik ve beraberlik tablosuna Söğüt’te de ulaşmış oldu.

 

 

  Söğüt Ertuğrulgazi Ortaokulu'nda gerçekleştirilen ve binlerce insanın katıldığı iftar programına, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ve ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

 

 

  ''BİRLİKTE BİLECİK'İZ BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ''

 

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Söğüt'te Ertuğrulgazi Ocağında olmaktan duyduğu memnuniyet dile getirerek sözlerine şöyle devam etti.

  “Söğüt'ümüzün, Ertuğrulgazi Ocağı'nın çok değerli sakinleri, Ertuğrulgazi'nin torunları ve değerli hemşehrilerim. Ben öncelikle Ramazan'ı şerifimizin mübarek olmasını diliyorum. Bizleri bu akşam sofranıza ortak ettiğiniz için sizlerle birlikte iftar yapma şerefini bahşettiği için çok teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim, hep birlikte Bilecik'iz, hep birlikte Türkiyeyiz. Emin olun, ülkemizin hangi noktasında olursak olalım, o noktadaki tüm kardeşlerimiz çok kıymetli ve değerlidir. Ramazan ayında olduğu gibi diğer zamanlarda yaşamımız, oluşan birlik ve beraberlik ile anlam buluyor. İşte Ramazan rahmet ve bereket ayı, Ramazan birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü ayı.

 

 

Biz de Bilecik Belediyesi olarak Ramazan'ı Şerifin ruhuna uygun çalışmaları gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. Bu akşam da Ertuğrulgazi'nin Ocağı'nda, Ertuğrulgazi'nin torunları olan sizlerle buluşmak ve hep birlikte hem hal olmak bizleri mutlu ediyor. Bize bu imkanı sağlayan Söğüt İlçe Teşkilatımız ve başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu akşam ve her Ramazan akşamında güzel sofralar kurarken, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemini unutmayalım. Çünkü çevremize baktığımızda birlikten, beraberlikten uzaklaştığında araya tefrika girdiğinde gönül coğrafyamızda oluşan sıkıntılı durumu görüyorsunuz. Bu sofralarda şükrederken, onları kurtuluşu ve selameti için hep birlikte dua edelim."

 

 

  AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi ise Bilecik Belediyesi tarafından Söğüt'te çok güzel bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 10.07.2015 04:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle