BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ŞAHİNOĞLU, HAYIRLI VE BOL KAZANÇ DİLEDİ

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Yeni Mahalle İsmet İnönü Caddesi No:121’de hizmete giren My Story bijuteri mağazasının açılışına katıldı.

11 Aralık 2020 Cuma 17:42
102 Okunma
BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ŞAHİNOĞLU, HAYIRLI VE BOL KAZANÇ DİLEDİ

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Yeni Mahalle İsmet İnönü Caddesi hizmete giren bir bijuteri mağazasının açılışına katıldı.

 Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ve işyeri sahibi Zülal Engi ile birlikte sınırlı sayıda katılım ile açılışı yapılan işyeri hayır dualarının ardından Başkan Yardımcısı Şahinoğlu’nun açılış kurdelesini kesmesi ile birlikte hizmete girdi. Açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Şahinoğlu işyerinin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ardından iş yerini gezen ve iş yeri sahibi ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan Yardımcısı Şahinoğlu, iş yeri sahibi Zülal Engi’ye hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulunarak açılışın anısına belediye logolu duvar saati hediye etti.

Son Güncelleme: 11.12.2020 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle