BAŞKAN YAĞCI OYUNU 1005 NOLU SANDIKTA KULLANDI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gitti.

10 Ağustos 2014 Pazar 08:23
1036 Okunma
BAŞKAN YAĞCI OYUNU 1005 NOLU SANDIKTA KULLANDI

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gitti.

 

 

 Oyunu merkez Malhatun İlköğretim Okulunda 1005 nolu sandıkta kullanan Başkan Yağcı, Ülkesi için tarihi bir günü hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti ilk defa kendi kendine devlet başkanını Cumhurbaşkanını seçeceğini belirten, Yağcı “ Az önce gördüğünüz şekilde bizde oylarımızı kullandık tüm hemşerilerimizle birlikte.

 

 

 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm kardeşlerimiz oy kullandı. Kullanılan oyları da öncelikle vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Hayırlısı neyse o olsun. Biz siyasi partinin mensubuyuz genel başkanımız, Cumhurbaşkanı adayı gönlümüzün isteği ve çalışmalarımız ilk turda onun seçilmesinden yana. Ama takdir neyse tabi o tecelli edecektir.

 

 

 Biz bu akşam sandıklarda çıkan sonucu Milletin kararın en doğru karar olduğuna şimdiden canı gönülden inanıyoruz. Seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz" dedi.

 Ardından sandıkları tek tek gezen Başkan Yağcı, sandık görevlilerine ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

 

 

 

Son Güncelleme: 10.08.2014 08:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle