BAŞKAN YAĞCI ÇOCUKLARI YİNE UNUTMADI

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl da şehir merkezi, belde ve köy okullarında olmak üzere bütün ilkokullarda okuyan binlerce minik öğrencimize eğitim setleri dağıtarak öğrencilerin yüzlerinin güldürdü.

08 Eylül 2014 Pazartesi 11:21
1008 Okunma
BAŞKAN YAĞCI ÇOCUKLARI YİNE  UNUTMADI

 Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl da şehir merkezi, belde ve köy okullarında olmak üzere bütün ilkokullarda okuyan binlerce minik öğrencimize eğitim setleri dağıtarak öğrencilerin yüzlerinin güldürdü.

 

 

 Her yıl yeni eğitim ve öğretim dönemine yeni destekleyici projeleriyle öğrencilerimizi karşılayan Bilecik Belediyesi, bu yılda 1000'in üzerindeki ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize hazırlanan eğitim setlerini dağıtacak. Başkanı Selim Yağcı, her yıl dağıttıkları eğitim setleriyle, öğrencilerin yüzlerini güldürdükleri için mutlu ve sevinçli olduklarını belirterek, proje hakkında şunları söyledi: ''Devletimiz ve hükümetimiz eğitime yönelik olarak hem ailelerimize büyük kolaylıklar sağlayacak, hem de öğrencilerimizin yüzlerini güldürecek projeler geliştirip uyguluyor.

 

 

 Bizler de Bilecik Belediyesi olarak yerelde öğrencilerimiz için her yıl güzel bir projeyi hayata uygulamaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu güzel ve yararlı çalışmayı geleneksel hale getirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Çünkü minik yavrularımızın yüzlerinin gülmesi bizler için son derece önemli. Bunun yanında Bilecik Belediyesi olarak okullarımıza yönelik güzel çalışmalara bu yıl da devam edeceğiz. Yıllardır sürdürdüğümüz okul park ve bahçe düzenlemeleri, öğretmen odaları yenileme çalışmalarını yerine getirmeye devam edeceğiz'' dedi. 

 

 

Son Güncelleme: 08.09.2014 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle