BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN BİLECİK'LİLERE MÜJDE

Söğüt Şenliklerinin ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu Bilecik'e 2 müjde verdi.

14 Eylül 2014 Pazar 11:11
1721 Okunma
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN BİLECİK'LİLERE MÜJDE

Söğüt Şenliklerinin ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu Bilecik'e 2 müjde verdi.

 Başbakan Davutoğlu, kendisine aktarılan Hızlı Tren İstasyonu hattının çevre yoluyla birleştirilmesinin ve Bilecik-Yenişehir yolunun bir türlü yapılamamış olmasını Ulaştırma Bakanlığına talimat vererek biran önce yapımına başlanmasını istediğini belirtti.

Davutoğlu sözlerine şöyle devam etti;

" Bilecik’in çok yakından takip ettiği iki önemli proje hakkında da bilgi aldım. Ve bu konuda da ulaştırma bakanımızı talimatlandırdık. Birisi Bilecik’te hızlı tren istasyonu hattın çevre yoluyla irtibatının sağlanması en kısa zamanda programa bu proje alınacak. Ve inşallah gelecek sene Söğüt şenliğine geldiğimizde bu tamamlanmış olacak. Yine uzun zamandır Bileciklilerin takip ettiğini bildiğim Bilecik Yenişehir yolunun hukuki bazı yasa sorunları çıkmıştı. Onun da bir an önce tamamlanması için gerekli talimatları verdik gerekli ihaleye çıkılacak. Birkaç gün içerisinde en kısa zamanda Bilecik-Yenişehir hattı da tamamlanmış olacak. Birisi Bilecik’te hızlı tren istasyonu hattın çevre yoluyla irtibatının sağlanması en kısa zamanda programa bu proje alınacak. Ve inşallah gelecek sene Söğüt şenliğine geldiğimizde bu tamamlanmış olacak. Yine uzun zamandır Bilecik'lilerin takip ettiğini bildiğim Bilecik-Yenişehir yolunun hukuki bazı yasa sorunları çıkmıştı. Onun da bir an önce tamamlanması için gerekli talimatları verdik gerekli ihaleye çıkılacak. Birkaç gün içerisinde en kısa zamanda Bilecik-Yenişehir hattı da tamamlanmış olacak. Dolasıyla gelerek sadece tarihi ziyaret etmiş olmadık sadece Şeyh Edebali’ye Ertuğrul Gazi'ye manevi borcumuzu ifade etmekle kalmadık. Bilecik’imizle ilgili sorunları da dinleyip bu sorunlarla ilgili adımları süratle atılması talimatlarını verdim" dedi.

Video İşleniyor . .

Son Güncelleme: 14.09.2014 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle