ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ BAŞKANI "DUYARLILIK İSTEDİ"

Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Fevzi Köse son günlerde kamuoyunda Anadolu Öğretmen Liselerinin kapatılması konusunda bir basın açıklaması yayınladı.

18 Haziran 2014 Çarşamba 08:00
1222 Okunma
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ BAŞKANI

 Bilecik Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Fevzi Köse son günlerde kamuoyunda Anadolu Öğretmen Liselerinin kapatılması konusunda bir basın açıklaması yayınladı.

 Dernek Başkanı Fevzi Köse, yayınladığı basın açıklamasında Bilecik Eğitim-Sen’in yaptığı açıklamayı okuyunca, Bilecik’te neler oluyor diye düşündüklerini belirtti. Köse, “Okul müdürleri ve yöneticilerinin keyfi olarak değiştirildiğini, ilimizdeki en önemli okullarımızdan, Anadolu Öğretmen Lisesinin kapatılarak, Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülmek istendiğini öğrendik. İlimizde ki Atatürkçü çağdaş yöneticilerin görevinden alınmalarını içimize sindiremiyoruz. Okul yönetimlerinin, okulların çalışanları, öğrencileri ve velileri tarafından demokratik seçimlerle belirlenmesini istiyoruz.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Valimizin, Bilecik halkının isteklerine duyarlı davranacağını umuyor, Anadolu Lisesine dönüştürüleceğini biliyor, kamuoyuna bu çağrımızı ilan ediyoruz” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 18.06.2014 08:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle