AÖF ÖNÜNDE DİKEY GEÇİŞLER İÇİN KAYIT YOĞUNLUĞU

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bilecik binası önünde, ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenler yoğunluk oluşturuyor.

29 Eylül 2015 Salı 04:37
1391 Okunma
AÖF ÖNÜNDE DİKEY GEÇİŞLER İÇİN KAYIT YOĞUNLUĞU

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bilecik binası önünde, ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenler yoğunluk oluşturuyor.  

 

 

  Kayıt tarihleri daha önce yapılan açıklamalar ile Kurban Bayramı tatili münasebetiyle uzatılmıştı. Normal olarak 21-22 Eylül'e denk gelen son kayıt tarihleri, bayram tatili dolayısıyla 29 Eylül gününe ertelenmişti. İkinci üniversite kayıtlarının son günlerine de öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Kaydını tamamlayamayan ve son günlere bırakan öğrencilerin oluşturduğu yoğunluk ise bina içerisinde ve çevresinde devam ediyor. 

 

 

  Konu hakkında açıklama yapan Bilecik AÖF Bürosu yetkilileri, geçen senelere nazaran ikinci üniversite tercihin az olduğunu ifade ederek “Sebebi ise örgünde okuyan öğrencilerimizin ikinci üniversitelerinde cari ücret çıkmasıdır. Bu yeni bir uygulama böyle olunca kayıt sildirmeye talepler arttı. Dikey geçişler ise bugün itibariyle başladı. Onlara talep ise yoğun geçen senelere nazaran bu sene daha çok yoğun.

 

 

 Bugün itibariyle muafiyetler başladı. 6 Ekim tarihine kadar ise onlar devam edecek . İkinci üniversite ek yerleştirmeleri için ise son gün 29 Eylül mesai bitimine kadardır. Çoklu kayıt güz dönemi ikinci üniversite ek yerleştirme 29 Eylül son gün, çoklu kayıt güz dönemi dikey geçiş 28 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında” dediler.

Son Güncelleme: 29.09.2015 04:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle