AHŞAP EVDE ÇIKAN YANGIN MAHALLE SAKİNLERİNİ KORKUTTU

Bilecik'te kullanılmayan tek katlı ahşap evde yangın çıktı.

15 Mayıs 2014 Perşembe 18:02
2671 Okunma
AHŞAP EVDE ÇIKAN YANGIN MAHALLE SAKİNLERİNİ KORKUTTU

Bilecik'te kullanılmayan tek katlı ahşap evde yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Gazipaşa mahallesi Nişancı sokakta Nurten Gülmüş'e ait tek katlı ahşap evde henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Bilecik Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. 

 Görgü tanıklarından Emre Dirik, ahşap evden dumanların yükseldiğini gördüğünü ve hemen 110 arayarak yangını haber verdiğinin belirtti. Dirik, " Biz balkonda oturuyorduk. Dumanları görünce hemen itfaiyeyi arayıp yangın ihbarında bulundum. Telefonu kapattıktan sonra yaklaşık yarım saat tuttum itfaiye hala gelmedi. Yangının bir imhal sonucu çıktığını ve mahallede bulunan çocuklar izmarit atmış olabilirler, Ev kullanılmaz halde elektrik olmadığı kesin diğer sonuçları yapılan araştırmalar sonucvu göreceğiz " dedi.

 İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken,yaklaşık 1 saat sonra yanan ahşap evi söndürebildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

 

 

Son Güncelleme: 15.05.2014 18:02
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKYangınAhşap Ev
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle