ACI ÇEKTİĞİNİ GÖREN BAŞINA TOPLANDI

Bilecik'te seyir halindeki bir Otomobilin çarparak yaraladığı yavru köpek, iniltileri ile çevrede bulunan vatandaşları başına topladı.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 05:32
3898 Okunma
ACI ÇEKTİĞİNİ GÖREN BAŞINA TOPLANDI

 Bilecik'te seyir halindeki bir Otomobilin çarparak yaraladığı yavru köpek, iniltileri ile çevrede bulunan vatandaşları başına topladı.

 

 

 Gazipaşa Mahallesi Kurtul Sokak üzerinde seyir halindeki otomobil, önüne çıkan yavru köpeğin ayağının üzerinden geçerek yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ayağının ezilmesi sonucu acı çeken köpeğin inlemeleri vatandaşları başına topladı. Köpeğin yerde acı içinde inlemesini duyan çevredeki vatandaşlar korkmuş haldeki köpeği sakinleştirmeye çalıştılar. Veteriner ve zabıta ekiplerine haber veren vatandaşlar köpeğe mama ve su verdiler.

 

 

 Diğer yandan ise köpeğe çarpan otomobil sürücüsünün ise olay yerinde durmayıp yoluna devam etmesi ve ilgililerin olay yerine geç gelmesi vatandaşlar tarafından tepki aldı. Uzun süren bekleyişin ardında olay yerine gelen Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne ait görevliler yaralı köpeği tedavisi için hayvan barınağına götürdüler.

 

 

Bilecik Belediyesi Veterineri Nedret Avcı, yaralı köpeğin otomobilin ayağının üstünden geçmesi sonucu zedelenme olduğunu, kırık olmadığı belirterek yakın zamanda eski sağlığına kavuşacağını anlattı.

 

Son Güncelleme: 21.07.2014 05:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle