96 UMRE YOLCUSU DUALARLA UĞURLANDI

Bilecik’te umreye gidecek 96 kişi dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.

15 Aralık 2015 Salı 11:30
1253 Okunma
96 UMRE YOLCUSU DUALARLA UĞURLANDI

Bilecik’te umreye gidecek 96 kişi dualarla mukaddes topraklara uğurlandı.  

 

 

  Bilecik’te özel tur organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan umre adayları için Cumhuriyet Meydanında uğurlama töreni düzenlendi. Bilecik İl Müftülüğü yetkilileri, organizasyon şirketi yetkilileri ve vatandaşların iştirakiyle Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen uğurlama töreninde duygulu anlar yaşandı.

 

 

 Hacı adayları aileleri ve sevdikleriyle vedalaştı. Umre organizasyonu hakkında bilgi veren Tur Organizatör Yetkilisi Cengiz Çelik, 2015-2016 umre sezonunun ilk grubunu inşallah bu akşam itibariyle gideceğini anlatarak, “Bilecik’ten 96 kişi olarak inşallah yola çıkacağız. İstanbul'da da 35 kişilik bir grubumuz var.

 

 

 Onlarla beraber önce Mekke-i Mükkereme grubumuz içerisinde hem 28 günlük hem de 15 günlük grubumuz var. İnşallah 15 günlüklerin günü bittikten sonra onları Türkiye'ye göndereceğiz. Bizlerde 28 günlük o vekillerimizle beraber inşallah sevdiklerine evlerine yakınlarına kavuşturmayı ümit ediyoruz.

 

 

  Rabbim bu yolculuğumuz da her türlü görünür görünmez kazalardan belalardan bizleri muhafaza eylesin. Gönlü Kabe aşkıyla yanan tutuşan bütün kardeşlerimizin o mukaddes topraklara gitmeyi nasip etsin. Bu yolculuğumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

  Açıklaman ardından duygu dolu anlar yaşanan vedalaşmanın ardından otobüsler hareket etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 15.12.2015 11:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKUmre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle