8 MİLYON KREDİ ÇEKİLMEK ÜZERE ONAYLANDI

Bilecik'te İl Genel Meclisi bugün 2 gündem maddeden oluşan, gündem için olağanüstü toplandı.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 11:43
1424 Okunma
8 MİLYON KREDİ ÇEKİLMEK ÜZERE ONAYLANDI

Bilecik'te İl Genel Meclisi bugün 2 gündem maddeden oluşan, gündem için olağanüstü toplandı. 

 

 

  Bilecik İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda, 2 gündem maddesi görüşülerek bu gündem maddeleri toplam 8 Milyon kredi kullanımı oy çokluğu ile kabul edildi. İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım Başkanlığında, toplanan İl Genel Meclisinde 1’inci gündem maddesi olarak “Asfalt Plent Tesisi” için İller Bankasından 5 Milyon TL kredi kullanılması için oylama yapıldı.

 

 

 Yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabul edildi ve İller Bankasından kredi kullanımına karar verildi. 2’inci gündem maddesi ise, İl Özel İdaresine, 3 kamyon damperli kamyon, 1 adet ekskavatör, 2 adet greyder, 1 adet çekici ve 1 adet kırıcı alım için İller Bankasından 3 Milyon TL kredi kullanımı ve bu kredi işlemleri için her türlü işlem yapılabilmesi adına, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant'a yetki için oylama yapıldı. Bu oylama sonucu çekilecek kredi onaylanırken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant’ bu işlemler için yetki verildi.

 

  Yaklaşık yarım saat süren toplantı yapılan oylamalar sonucu sona erdi.

 

Son Güncelleme: 21.07.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle