3 BİN TL KAZANMA ŞANSINI YAKALA

Bilecik’te yeni hizmete giren bir kafeterya her müşterisine 3 bin TL kazanma şansı veriyor.

07 Nisan 2016 Perşembe 05:35
2642 Okunma
3 BİN TL KAZANMA ŞANSINI YAKALA

Bilecik’te yeni hizmete giren bir kafeterya her müşterisine 3 bin TL kazanma şansı veriyor. 

 

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi karşısında açılan ve tabelasında "?" olması vatandaşlar tarafından anlamı merak konusu haline geldi. Konu hakkında açıklama yapan işyeri Müdürü Cenk Akçay, yeni açılan kafeteryalarının müşteriler tarafından gelinerek konseptini inceleyin uygun ismi bulan kişi 3 bin TL büyük ödülü kazan şansını yakalayabileceklerini söyledi.

 

 

 Bilecik’e nezih bir mekan yaparak vatandaşların hizmetine girdiklerini anlatan Akçay, “Sadece eksiğimiz tabelamızda bulunan soru işaretli kısım. Müşterilerimiz buraya geldiklerinde girişte bir form doldurma yerimiz var. İş yerimizde oturum bir çay içtikten sonra bu formda yer alan iş yerinin adı ne olsun alanını doldurarak kutucuğa atıyorlar.

 

 

 Mayıs ayı sonuna kadar topladığımız isimler arasında kafeteryamıza uygun ismini oluşturarak, fikri veren müşterimize 3 bin TL ödül vereceğiz” dedi.

 

Son Güncelleme: 07.04.2016 05:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCafeTabele
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle