2'Sİ ÖĞRETMEN 1’İ VALİLİK ÇALIŞANI 3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE ÇIKARILDI

Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

11 Ekim 2016 Salı 08:16
3254 Okunma
2'Sİ ÖĞRETMEN  1’İ VALİLİK ÇALIŞANI  3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE ÇIKARILDI

   Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.  

 

 

  Alınan bilgilere göre, FETÖ/PDY yapılanması yönelik mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Z.A., M.D. ve F.Ö., Bilecik İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının adliyeye sevk edildi. Bilecik Adliye Sarayında sorguları devam eden Z.A. ve F.Ö.’nün Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğretmen olduğu öğrenilirken, M.D.’nin ise; Bilecik Valiliği bünyesinde çalıştığı kaydedildi.

 


  Öte yandan gözaltına alınanların yetkililerce FETÖ’nün ‘Emniyet İmamı’ olduğu söylenirken, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 3 kişi hakkında da ‘Emniyet İmamı’ denilmişti. 

Son Güncelleme: 11.10.2016 08:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEMNİYETImamFeto
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle