2.AYVA ÇİÇEĞİ BİSİKLET TURUNA SENDE KATIL

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği, Bilecik’i tanıtmak ve bisikleti sevdirmek için bu yıl ikinci yapılacak Ayva Çiçeği Bisiklet Turu düzenleyecek.

29 Nisan 2014 Salı 07:53
1408 Okunma
2.AYVA ÇİÇEĞİ BİSİKLET TURUNA SENDE KATIL
 Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği, Bilecik’i tanıtmak ve bisikleti sevdirmek için bu yıl ikinci yapılacak Ayva Çiçeği Bisiklet Turu düzenleyecek.
 1 Mayıs Perşembe günü saat 15:00’da Şehitler parkından başlayacak olan bisiklet turu Bilecik Pelitözü Göletinde kadar devam edecek. Burada verilecek molanın ardından tekrar şehir merkezine inecek olan grup şehir turu yaptıktan sonra başladığı yerde son bulacak.. Bilecik’in en meşhur ürünlerinden olan ayvanın da vurgulanması amacıyla adına Ayva Çiçeği denen tura Türkiye genelinden yüzlerce bisiklet tutkununun katılması bekleniyor.
 Organizasyonu gerçekleştiren Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilcisi Hakan Yavuz, bu bisiklet turunu yapma amaçlarını çevreyi korumak, sağlıklı bireylerin yetişmesinin sağlamak, aktif yaşama dikkat çekmek için olduğunu belirtti. Yavuz, “Petrolden tasarruf ederek ekonomiye korumak ve il turizmini geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Neden, Ayva Çiçeği Bisiklet Turu ismine gelecek olursak? Şeffalık ilkesini benimseyerek geçtiğimiz aylarda yapacağımız tur için sosyal medya grubumuzda ilimizin tanıtımı amacıyla bir kaç isim/başlık önerdim ve en çok istek ayva çiçeği olmuştu. Geçen yıl aynı tarihte sadece sosyal medya  üzerinden kısıtlı çevreye duyurmama rağmen katılım sayısı 35 kişi oldu. Bu bağlamda bu yıl da 1 Mayıs tarihi tatil olması nedeniyle aynı tarihte yapmayı planladım. Davetler çevre iller ve ulusal çapta olmakta ve ilimizin ismi meşhur olan değerlerle anılmaktadır. Önümüzdeki tarihlerde de “İpek Böceği Bisiklet Turu” veya festivali planlamasına yapmaya başladım. Tur olursa aynı formatta, gerekli destek alırsam Festival olacak ve katılımcılar Pelitözü Göleti çevresinde kamplayıp 2 gün sürecek, ilimizin tarihi ve doğasıyla değerli olan ilçe ve köylerine sabah başlayıp akşam saatlerine kadar süren bisiklet turları yapacağım” diye belitti.
 
BAŞLANGIÇ:Şehitler parkı-Cumhuriyet Cad.-Ali Rıza Özkay Cad.-Akmescit Cad.-Tevfikbey Cad. Tepebaşı-İl Özel İdare Kavşağı-İl Özel İdare Kavşağı-2. Tugay K.lığı 2. Nizamiye Kapısı- Eski Bursa yolu Cad.- Milli Eğitim loj.- Yenikent Sit.-Özgün Sit.-Pelitözü Köyü -Pelitözü Göleti.
DÖNÜŞ: Pelitözü Göleti.-Pelitözü Köyü-Özgün Sit-Yenikent Sit-Milli Eğitim loj.-Eski Bursa yolu Cad.-2.Tugay K.lığı 2. Nizamiye Kapısı-İl Özel İdare Kavşağı-Hamsu Köprüsü-Tepebaşı

Son Güncelleme: 29.04.2014 07:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle