2. OSB’DEKİ İŞ ADAMLARI TOPLANTISINA POLİS BASKINI

Bilecik'te geçtiğimiz günlerde Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de faaliyet gösteren iş adamları toplantısına polis baskın gerçekleştirdi.

06 Ağustos 2016 Cumartesi 10:14
4021 Okunma
2. OSB’DEKİ İŞ ADAMLARI TOPLANTISINA POLİS BASKINI

 Bilecik'te geçtiğimiz günlerde Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de faaliyet gösteren işadamları toplantısına polis baskın gerçekleştirdi.

 

 

 

 

 Alınan bilgilere göre; Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) üyesi olan iş adamlarını toplantı yaptığı" yönündeki ihbar üzerine Bilecik 2. OSB’de bulunan işadamlarının Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı müfettişlerle yaptığı toplantıya polis ekipleri operasyon yaparak, baskın gerçekleştirdi. İhbarın asılsız olduğu gören ekipler, bakanlık müfettişleri ve iş adamlarından özür dileyerek salondan çıktı. 

 

 

 

Son Güncelleme: 06.08.2016 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle