10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

Bilecik’te çiftçilere 250 bin TL’lik oluşturulan ceviz ve buğday tohumu destekleme fonunun 150 bin TL’lik kısmı yüzde 50’si hibe ile dağıtılmaya başladı.

22 Ekim 2015 Perşembe 10:30
1269 Okunma
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

  Bilecik’te çiftçilere 250 bin TL’lik oluşturulan ceviz ve buğday tohumu destekleme fonunun 150 bin TL’lik kısmı yüzde 50’si hibe ile dağıtılmaya başladı.  

 

 

  Bilecik İl Genel Meclis üyelerinin Ekim ayı Meclis toplantısında alınan karar ile Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 250 TL’lik ceviz ve buğday tohumu destekleme fonu oluşturulmuştu. Bu oluşturulan fondan 150 bin TL’lik kısmı ile yüzde 50 'si hibe, yüzde 50 'si ise çiftçilerin katkısı ile buğday tohumunun dağıtılmaya bağlandı.

 

 

  Konu hakkında açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, meclis üyeleri ilke birlikte her zaman çiftçilerin yanında olduklarını belirtti. Yıldırım, “Bu destek fonunu aktarılmasında Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir başta olmak üzere, valimiz Sayın Ahmet Hamdi Nayir ve Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız’a teşekkür ederim. Bu tür projeler ile çiftçilerimiz her zaman desteklenmesini amaç ediyoruz. Dağıtılan buğday tohumları çiftçimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

  Öte yandan, çiftçilere dağıtılan buğday tohumu sırasında Yıldırım’a, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız eşlik etti.

 

Son Güncelleme: 22.10.2015 10:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBuğday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle