TÜRK KIZILAYI BİLECİK ŞUBE BAŞKANI ÇINAR MÜJDEYİ VERDİ

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, yakın bir süre içerisinde Bilecik’in Kızılay Kan Merkezine kavuşacağını söyledi.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 09:45
1167 Okunma
TÜRK KIZILAYI BİLECİK ŞUBE BAŞKANI ÇINAR MÜJDEYİ VERDİ

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, yakın bir süre içerisinde Bilecik’in Kızılay Kan Merkezine kavuşacağını söyledi.

 


  Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Bilecik Pelitözü Gölpark Çınar Bahçe'de düzenlenen iftar yemeğinde Bilecik’te görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

Basın mensuplarına Türk Kızılayı'na verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Çınar, “Bu akşam ki yemeğin en güze tarafı basının emekçilerinin bir arada olması. Bu yemeği düzenlememdeki ana amacı özellikle söylüyorum; Kızılay’a vermiş olduğunuz yıl içerisindeki tüm destekler. Bilecik’teki yerel basın hepsi ayırt etmeksizin Kızılay’a büyük destek veriyorlar.

 

 

Ramazanın ilk haftasında düzenledim bu yemeye bütün basın mensuplarını tek, tek arayarak davet ettim. Hep birlikte olalım diye. Kızılayı Allah’ın izniyle bir yere kadar getirdik. Bunda en büyük aracılardan bir tanesi de sizsiniz. Bu tür davetlerin birlik, beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Sayın valimiz eski öğretmen evi olan binayı bize söz verdiler. Şuanda orada Orman İşletme Müdürlüğü bulunuyor. Onlar oradan çıktıktan sonra Allah nasip ederse Bilecik büyük bir ihtimalle Kızılay Kan Merkezine kavuşacak” dedi.

 


 Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar’ın konuşmasının ardından basın mensupları da Çınar’a teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Son Güncelleme: 31.05.2017 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haber 2017-12-27 14:39:18

selami bey başka konular anlat icraatların ne

banner22

resim yükleresim yükle