SÜT MISIR TEZGAHLARDA FİYATI İLE EL YAKIYOR

Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri olan süt mısır, Bilecik’teki tezgahlarda da satılmaya başlarken fiyatı ile adeta el yakıyor.

12 Haziran 2017 Pazartesi 08:47
2368 Okunma
SÜT MISIR TEZGAHLARDA FİYATI İLE EL YAKIYOR

 Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri olan süt mısır, Bilecik’teki tezgahlarda da satılmaya başlarken fiyatı ile adeta el yakıyor.

 

 

Her hafta pazartesi günü Hürriyet Mahallesi’nde kurulan Kapalı Pazar’da yaz ayının sebze ve meyveleri tezgahlarda yerini alırken, bu hafta ilk defa pazarda müşterilere sunulan süt mısıra ilgi büyüktü. Kapalı Pazar’da süt mısır satıcılığı yapan Ender Çelik, yılın ilk mısırına talebin gayet iyi olduğunu belirterek; "Süt mısırlarımızın satışı başladı artık.

 

 

Adana yöresinden geliyor. Fiyatı şuanda 4 tanesi 5 liraydı. 6 tanesi 5 Liraya kadar düştü. Yaklaşık bir ay sonra Adapazarı, Osmaneli yerli mısırı Bilecik civarından mısır çıkacak. Fiyatı da 8 tane 5 lira, 10 tanesi 5 liraya kadar düşer. Mısıra Bilecik halkının talebi çok yoğun.

 

 

Ramazan olması aslında daha az satış olacakmış gibi görünüyor ama daha çok satış oluyor. İnsanlar özeniyor çünkü. Satışlarımız çok güzel, gayet memnunuz. Bilecikliyiz sonuçta halk bizi tanıyor. Her şey güzel gidiyor” dedi.

Son Güncelleme: 12.06.2017 08:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKPazarSÜT MISIR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle