SUBAŞI’DAN YAMAN’A SANSÜR MÜ VAR ?

Bugün bir işyerinin açılışında karşılaşan AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ile Chp Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’ nın açılışta yan yana oldukları görüldü.

MELİH SÜNETCİ
MELİH SÜNETCİ
26 Mart 2024 Salı 20:41
1646 Okunma
SUBAŞI’DAN YAMAN’A SANSÜR MÜ VAR ?

Bugün bir işyerinin açılışında karşılaşan AK Parti Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ile Chp Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’ nın açılışta yan yana oldukları görüldü. Açılışın ardından iki adayın da sosyal medya hesaplarında ki paylaşımlarında bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı.

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman paylaşımında Melek Hanıma yer verirken, Chp Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’ nın Mustafa Yaman’ ı fotoğraftan kestiği görüldü ve barış ortamı bozuldu mu sorularını akıllara getirdi
 


Güzel geçen bir seçim sürecinin sonlarına doğru ortam mı geriliyor yoksa Melek Başkan, Yaman Başkan’ a sansür mü uyguluyor kamuoyunda merak uyandırdı.

Son Güncelleme: 26.03.2024 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle