SEVİLEN O İSİM ADAYLIĞI AÇIKLADI

Bilecik’in sevilen isimlerinden sosyete kuaförü diye de anılan Tahir Dere, Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Ekim 2023 Perşembe 11:49
2302 Okunma
SEVİLEN O İSİM ADAYLIĞI AÇIKLADI

Bilecik’in sevilen isimlerinden sosyete kuaförü diye de anılan Tahir Dere, Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.


Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ehliman Bozkurt'un azalığını yapan Tahir Dere, Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Dere, muhtar seçilmesi halinde hayalindeki bir çok projeyi gerçekleştireceğini söyleyerek, "Bilecik’te 25 yılı aşkın bir süredir esnaflık yapıyorum ve yapmaya da devam ediyorum. Eğitim İçin Ben de Varım Deneğinin Başkanlık görevini yürütüyorum. 4 yıldır muhtar azalık görevimi devam ettiriyorum. Esnaf odalarında yöneticilik görevlerimi de aktif olarak sürdürmekteyim. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerle uyumlu bir şekilde çalışmaya, halkımıza hizmet için gece gündüz mesai harcamaya gönüllü olarak devam etmekteyim. Esnaflık tecrübem ve mesleğim gereği mahallemizin gelişmelerini, sorunlarını ve taleplerini çok yakından takip ediyorum. Mahallemiz Bilecik’in en büyük 3. mahallesi olarak gelişimi ve büyümesiyle göz dolduran bir mahalledir. Mahalleyi ve mahalle sakinlerini yakından tanıyan, bir mahalle esnafı olarak mahallemizin sorun ve çözümlerine hâkim biri olarak Hürriyet Mahallemizi sizler adına temsil etmeye ve mahallemizi daha güzel yarınlara taşımaya talibim. Sizlerden aldığımız destek ve güçle mahallemizi daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tam" dedi.


 

" Başkanı olduğum Eğitim İçin Ben de Varım Derneği ile birlikte hazırladığımız 24 derslik okul projemizi hızlandırarak ivedi bir şekilde hayata geçireceğiz"
Dere muhtar seçildikten sonra hayata geçireceği projeler hakkında bilgi vererek, "Mahallemizin genç ve çocuk nüfusuna yönelik sosyal aktiviteler, kültür turları ve eğitim projeleri düzenleyeceğiz. Belediye, STK’lar ve valilik ile koordineli çalışarak bu aktivitelerin mahallemizde düzenli olarak yapılmasını sağlayacağız.Mahallemizde ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için Bilecik ve çevre illere ibadet, tarihi ve kültürel turlar düzenleyeceğiz. Şehrimizin mülki amirleri, belediye başkanı, kurum müdürleri ve STK’lar ile düzenli olarak istişare ve çözüm toplantıları düzenleyeceğiz. Mahallemizin yatırım ve hizmet anlamında öncelik almasını sağlayacağız. Mahallemizin eğitim ile ilgili konularını Milli Eğitim Müdürlüğü, okullarımız ve muhtarlığımızla koordineli bir şekilde görüşerek taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız. Başkanı olduğum Eğitim İçin Ben de Varım Derneği ile birlikte hazırladığımız 24 derslik okul projemizi hızlandırarak ivedi bir şekilde hayata geçireceğiz. Mahallemizde bulunan park, atıl arsa ve yeşil alanların temizliği konusunda düzenli kontrolleri ve ilgili kurumların gerekli hizmeti yerine getirmesinin takiplerini eksiksiz yerine getireceğiz. Mahallemize ait bir web sitesi, sosyal medya hesapları ve duyuru panosunun hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Böylece dilek, istek ve temennilerinizi kayıt altına alacak ve daha hızlı çözüme kavuşmasını sağlayacağız. Mahalle gençlerimizin daha doğru bilinçlendirilmeleri için mahallemize bir kütüphane kazandıracağız. Mahalle sakinlerimizden toplanan kitaplarla kuracağımız kütüphanemiz ücretsiz olacak. Bankalarla anlaşarak mahallemize ATM (Bankamatik) alanı kazandıracağız. Böylece hem yaşlı vatandaşlarımız hem de sizler maaşlarınız için çarşıya inmek zorunda kalmayacaksınız. Mahallemizin internet hızını yükseltmek için gerekli altyapı çalışmalarının mahallemize getirilmesini sağlayacağız. Mahallemizde yaşayan kimsesiz, yoksul ya da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla hayırsever vatandaşlarımız arasında bir köprü olacağız. Mahallemizde park, bahçe, arsa ve yol kenarlarında bulunan çöp konteynerlerinin düzenli temizlenmesi ve alan temizliklerinin yapılması konusunda gerekli takip ve çalışmaları yapacağız. Mahallemizde yer alan ibadethane ve camilerimizin, ihtiyaçları, bakımları, eksiklerinin giderilmesi ve sorunlarının çözümü için dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışacak, sorun ve taleplerin kısa sürede çözülmesi için sürecin takipçisi olacağız. Üniversitemize il dışından gelen ve mahallemizde ikamet eden öğrencilerimize ihtiyaç fazlası ev eşyalarını ulaştırmak için mahallelimiz ve öğrencilerimiz arasında köprü oluşturacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
MuhtarlıkAdayAçıkladı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İyi insan 2023-10-26 17:52:39

Arkadaşım sen çok iyi ve iyi kalpli bir insansın çok temiz saf bir kişiliğin var muhtarlık için adaylığım hayırlı olsun fakat tutuğun takım iyi fakat tutuğun parti ise beş para etmez

Avatar
Hurriyetli 2023-10-26 22:09:44

Mahallemiz için hayırlı olsun. Tahir bey bu işin hakkini verecek kişi.

Avatar
Yavuz 2023-10-28 08:26:49

Hayırlı olsun kardeşim

banner22

resim yükleresim yükle