SERKAN YILDIRIM 19 KÖYDE HIDRELLEZ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı teşkilat üyeleri, merkeze bağlı 19 köyde düzenlenen Hıdrellez etkinliklerine katıldılar.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 10:29
924 Okunma
SERKAN YILDIRIM  19 KÖYDE HIDRELLEZ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı teşkilat üyeleri, merkeze bağlı 19 köyde düzenlenen Hıdrellez etkinliklerine katıldılar.

 


  AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki teşkilat üyeleri, 19 köyü gezerek Hıdrellez etkinliklerine kapsamından köylülerle bir araya geldiler. Başkan Yıldırım, Hıdrellezin önemine değinerek, “Hıdrellez bizim kültürümüzün bir parçasıdır.

 

Bahara duyduğumuz sevincimiz, berekete erken bir şükrümüz, güzel bir duamız olarak bu coğrafyada tüm köylerimizde bütün zenginliğiyle yaşatılıyor.

 

 

Bugün merkeze bağlı Dereköy, Erenköy, Abbaslık, Selöz, Ulupınar, Abadiye, Koyunköy, Çavuşköy, Karaağaç, Alpagut, Kınık, Okluca, Necmiye, Beyce, Sarmaşık, Gökpınar, Gülümbe, Dereşemsettin ve Çakırpınar köylerimizde düzenlenen Hıdrellez programlarına katılarak hemşehrilerimizle birlikte baharın gelişini kutladık” dedi.

Son Güncelleme: 08.05.2017 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle