PAZARYERİLİ DARTÇILAR BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

Bilecik’te yapılan okullar arası dart yarışmalarında Pazaryeri ilçesi Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları büyük başarıya imza attı.

04 Nisan 2017 Salı 12:28
824 Okunma
PAZARYERİLİ DARTÇILAR BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

Bilecik’te yapılan okullar arası dart yarışmalarında Pazaryeri ilçesi Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları büyük başarıya imza attı.

 

 

  Bilecik kapalı spor salonunda 2 gün süren yarışmalara; ortaokul kızlarda 8 takım, ortaokul erkeklerde ve genç kızlarda 6'şar takım katıldı. Yıldız kızlarda Atatürk Ortaokulu öğrencileri; Fatmanur Gümüş, Kevser Kılıç, Simge Pektaş ve Melda Ay birinci oldu. Yıldız erkeklerde Atatürk Ortaokulu öğrencileri; Eray Can, Salih Aykurt, Eren Onay ve Kerem Kahraman üçüncü oldu. Genç kızlarda ise Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Fatma Aykurt, Beyza Bitingiç ve Rabia Ayar üçüncü oldu. Başarılı sporcular, madalya ve kupalarını İl Gençlik Spor Müdürü Aslan Yıldız’dan aldılar.

 

 

  Birinci olan yıldız kızlar takımı, Bursa’da yapılacak olan dart yarışmalarında Bilecik ilini temsil edecek. Pazaryeri Dart takımı, Bursa’daki yarışmada da başarı kazanmak için antrenör Aydan Yavuz yönetiminde, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor.

Son Güncelleme: 04.04.2017 12:28
Anahtar Kelimeler:
SporPazaryeriBaşarıDART
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle