OSMANGAZİ ORTAOKULUNDAN İNGİLİZCE FESTİVALİ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilecik Osmangazi Ortaokulu Spor Salonu’nda İngilizce Festivali düzenlendi.

13 Mayıs 2017 Cumartesi 07:37
884 Okunma
OSMANGAZİ ORTAOKULUNDAN İNGİLİZCE FESTİVALİ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilecik Osmangazi Ortaokulu Spor Salonu’nda İngilizce Festivali düzenlendi.

 


  Düzenlenen festivale, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Yarışmada açıklama yapan Bilecik Osmangazi Ortaokulu Müdürü Adem Eren, festivaldeki amacın öğrencilere İngilizceyi sevdirmek olduğunu belirtti.

 


  Ardından Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğrencilerin İngilizceye ilgisini artırmak ve İngilizcenin korkulacak bir ders olmadığını hissettirmek için etkinliğin son derece etkili ve yerinde olduğunu belirtti.

 

 

Durmuş, ”Günümüz şartlarında her bireyin mutlaka bir yabancı dil bilmesi gerektiğini, dünyaya açılan ülkemizin yeni yetişen neslinin de buna ayak uydurması ve dünya ile rekabet edebilmesi için yabancı dil çok önemlidir” dedi.

 

 


  Konuşmaların ardından, festivalde İngilizce hazırlanan materyallerle çeşitli oyunlar oynanması, bilmecelerin cevaplanması ve etkinliklerin yapılmasıyla festival sona erdi.

Son Güncelleme: 13.05.2017 07:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle