OEDAŞ BÖLGENİN YÜKSELEN YILDIZI

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, İHA ofisine ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ocak 2024 Perşembe 11:41
81 Okunma
OEDAŞ BÖLGENİN YÜKSELEN YILDIZI

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, İHA ve Olay Haber ofisimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.


 

OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Şeyma Balkar, Kurumsal İletişim Uzmanı Gamze Çelik ve HUB İletişim Marka Yönetmeni Lena Kuruç İHA ve Olay Haber ofisimizi ziyaret etti. İl Müdürü Aykut, Bilecik’te yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Aykut, "Bilecik, elektrik dağıtım hizmeti sağlayan OEDAŞ hem yatırım hem de bakım onarım çalışmaları yaparak bölgeye güvenli ve sürdürülebilir enerji arzı sunmaya devam ediyor" dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2024 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 2024-01-18 16:37:43

Her lodos ta enerji kesintisi oluyor(Ertuğrul Gazi mahallesi)bu zamanda böyle midir bolge yildizligi inanayım mi.

banner22

resim yükleresim yükle