MİNİKLER BALIKLARI ÖĞRENDİ

Bilecik Özel Edebali Anaokulu yerinde öğretim faaliyetlerine devam ediyor.

14 Aralık 2017 Perşembe 08:36
786 Okunma
MİNİKLER BALIKLARI ÖĞRENDİ

 Bilecik Özel Edebali Anaokulu yerinde öğretim faaliyetlerine devam ediyor.

 

 

 Bilecik Özel Edebali Anaokulu öğrencileri gelişimleri için yaptıkları etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Konu hakkında açıklama yapan Okul Kurucusu Saadet Güzel, öğrencilerin etkinliklerinin devam ettiğini belirtti. Güzel, “ Bildiğimiz üzere balık sezonundayız. Hangi balık yılın hangi zamanında yenir? Balık çeşitleri nasıl tanınır? Bir balığın tazeliğini nasıl öğrenebiliriz gibi birçok sorunun cevabını ilimizin bilinen bir balık restoranını ziyaret ederek öğrendiler.

 

 

 Balığın bir besin kaynağı olarak fiziksel gelişimdeki önemi zeka gelişimine, dikkat ve konsantrasyonun kontrolüne etkisi, omega3 içeriğinden zenginliği de minik öğrencilere anlatılmış ve balığın ne kadar önemli besin kaynağı olduğu tekrar edilmiş oldu.  Etkinliğin sonunda da öğrencilerimiz güzel bir balık ziyafeti çektiler.

 

 

 Geçtiğimiz günlerde de yine Bilecik Edebali Eğitim Kurumlarına bağlı Edebali Şehir Koleji'nde öğretmenler öğlen arasında kolları öğrencileri için sıvadı. Okulun bahçesinde güzel havayı da fırsat bilerek öğrencilerine elleriyle Sucuk pişirdiler.

 

 

 Edebali Eğitim Kurumları sosyal etkinlikleri akademik başarılarıyla harmanlayıp öğrencilerini ilimizin gözdesi haline getireceğini tekrar göstermiş oldu” dedi. 

Son Güncelleme: 14.12.2017 08:36
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Celalsever 2017-12-27 14:39:18

Minikler celalide mi öğrendi:D

banner22

resim yükleresim yükle