MİLYONLARCA VATANDAŞI İLGİLENDİRİYOR

Kira bedeli ‘aylık net’ ne kadarsa, onun 3 katı depozito talep edilebilir. Kira depozitosu döviz üzerinden ödenemez. Nakit para yerine teminat senedi ve menkul kıymetler de verilebilir.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Eylül 2021 Cumartesi 10:31
518 Okunma
MİLYONLARCA VATANDAŞI İLGİLENDİRİYOR

Kira bedeli ‘aylık net’ ne kadarsa, onun 3 katı depozito talep edilebilir. Kira depozitosu döviz üzerinden ödenemez. Nakit para yerine teminat senedi ve menkul kıymetler de verilebilir.


 

Son dönemlerde sıkça gündeme gelen, olağanın üzerinde kira artışları, doğal olarak kira depozitolarını da yükseltti. Kiralık ev arayanlar, yüksek kira bedeli yanında bir de yüksek kira depozitosu ödemek zorunda kalıyor. Kira depozitosunun miktarı doğrudan kira bedeli ile bağlantılı. Kira bedeli ‘aylık net’ ne kadarsa, onun 3 katı kadar depozito talep edilebilir. Net üç aylık kira bedelini aşacak şekilde depozito talep edilemez.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle