MHP TAM KADRO KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Talha Özkan, Bursa'da düzenlenen ve 7 il yönetimlerinin katılımıyla yerel seçimler öncesi istişare toplantısına katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Ekim 2023 Pazartesi 11:38
334 Okunma
MHP TAM KADRO KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Başkanı Talha Özkan, Bursa'da düzenlenen ve 7 il yönetimlerinin katılımıyla yerel seçimler öncesi istişare toplantısına katıldı.

MHP Bursa il başkanlığımızın ev sahipliğinde yapılan “2024 e doğru diyar diyar Anadolu” programı kapsamında genişletilmiş bölge istişare toplantımıza Bilecik il, ilçe başkanlıkları ve  belediye başkanlarımızla katılım sağladı. Toplantıda, Bursa'nın yanı sıra Balıkesir, Yalova, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar'dan gelen milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanları da katılımcılara hitap etti.


7 gündem maddesi açıklandı
MHP Bilecik İl Başkanı Özkan, Toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündem konularını okunduğu söyleyerek, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizi ve ülkemizi ilgilendiren her meseleye somut çözümler üretiyor, Türk milletine layıkıyla hizmet etmek içim çalışıyoruz. Aziz milletimizin ne sıkıntısı, ne derdi varsa hep yanında olmaya gayret ediyoruz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını omuzlayacak kadrolarımızla lider ülke Türkiye hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Cumhur İttifakı olarak zilletin kısır gündemine hapsolmuyor, seçim mağlubiyetiyle darmadağın oğlan zillet partilerinin suni restleşmelerini ciddiye alarak zaman kaybetmiyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin belirlediği birinci gündem konumuz depremin hasarlarını tümüyle onarmak, yaraları sarmak, yeni ve güvenli 650 bin konutu inşa ederek depremzedelere teslim etmektir. İkinci gündem konumuz sosyal ve ekonomik reformlarla toplumsal refah ve rahatlamayı daha da güçlendirmek, daha da genişletmek ve nihayet her kesime yaymaktır. Üçüncü gündem konumuz terörle mücadeleyi mutlak bir başarıyla sonuçlandırıp bu kanlı döngüyü milletimizin ve ülkemizin gündeminden tamamıyla çıkarmaktır. Dördüncü gündem konumuz yeni, demokratik, kapsayıcı, mutabakata dayalı, milletimizin beklentilerine uygun, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin doğasıyla uyumlu, yeniçağı kavrayan, Türk ve Türkiye Yüzyılının hukuki altyapısını kuran bir anayasayı ülkemize kazandırmaktır. Beşinci gündem konumuz her alanda yeni yüzyılın ruhunu kavrayan ve aslında devam eden yapısal dönüşüm hamlesini hızlandıran, önümüzdeki yüzyılı Türkçe kuşatan bir milli stratejiyi el birliğiyle oluşturup olgunlaştırmaktır. Altıncı gündem konumuz çevremizi samimi diyalog ve sağlam diplomasi imkânlarıyla barış kuşağı haline dönüştürmek, komşularımızla iyi ve dostane ilişkiler geliştirmek, Türk ve İslam dünyasıyla sıkı diyaloglar kurmaktır. Yedinci gündem konumuz da 17 Mart 2024 tarihinde yapmayı planladığımız 14’üncü Olağan Büyük Kurultayımızla, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimidir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle